Piilokojun rakentaminen

Rakenna oma piilokoju tai hanki tiedot oman kojun rakentamiseksi.

Aika ja paikka

24.3.-6.4.2017, Kuusamo-opisto

Kurssi alkaa perjantaina 24.3. klo 17.00 ja päättyy torstaina 6.4. klo 20.00 mennessä. Kurssi sisältää 30 tuntia lähiopetusta, ja kurssi jakaantuu kolmeen jaksoon.

Aikataulut:

Pe 24.3. klo 17-20
La 25.3. klo 9-16

Pe 31.3. klo 17-20
La 1.4. klo 9-16

Ke 5.4. klo 17.30-20
To 6.4. klo 17.30-20

Kohderyhmä

Soveltuu henkilöille, jotka haluavat rakentaa oman piilokojun, tai oppia rakentamaan sellaisen. Piilokoju rakennetaan osista, joten kurssi ei vaadi erityisiä puuntyöstämistaitoja.

Kouluttaja

Olli Lamminsalo ja Jorma Satta

Tavoitteet

Kurssilla perehdytään piilokojun rakentamiseen sekä teoriassa että käytännössä.

Sisältö

Ammattiluontokuvaaja Olli Lammisalon johdolla käydään läpi piilokojun rakentamisessa huomioitavat asiat kuvauksen kannalta. Tutustutaan eri kojumalleihin, kojun varustukseen, kojun asettamiseen maastoon, sekä muihin kojukuvaukseen liittyviin asioihin, kuten eläinten ruokintaan. Teoriaosuuden jälkeen rakennetaan oma koju. Kurssille voi tulla myös vaikka ei rakenna omaa kojua, silloin maksat vain kurssimaksun ja voit olla mukana rakentamassa. Piirustukset ja rakennusohjeet sisältyvät kurssihintaan.  

Kurssilla on mahdollista rakentaa yksi kojumalli kolmesta vaihtoehdosta: 1 hengen matalan kuvakulman koju, 2 hengen istuttava koju tai 3 hengen istuttava koju.

Huomioitavaa

Kurssille voi tulla myös vaikka ei rakenna omaa kojua, silloin maksat vain kurssimaksun ja voit olla mukana rakentamassa. Piirustukset ja rakennusohjeet sisältyvät kurssihintaan.  

Opisto hankkii kojun rakennukseen tarvittavat materiaalit valmiiksi. Kurssimaksun lisäksi tulee materiaalikuluja. Kurssin järjestää Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikka.  

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

60€, sisältää opetuksen, piirustukset ja rakennusohjeet. He jotka eivät rakenna omaa kojua maksavat vain tämän kurssimaksun.

Arvioidut materiaalikulut oman kojun rakentajille: Matalan kuvakulman koju n. 300€, 3 hengen koju n. 660€, 2 hengen koju n. 530€. Hinnat ovat arvioita, ja voivat hieman muuttua suuntaan tai toiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään 24.2.2017 mennessä. Materiaalit tilataan heti ilmoittautumisajan päätyttyä, joten materiaalimaksu peritään myös perumistapauksissa. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa myös minkä kolmesta eri kojuvaihtoehdosta aikoo rakentaa. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoitamme kurssin toteutumisesta ja ilmoittautuneille lähetetään kutsu ja lasku. Kurssipaikan vahvistatte lopullisesti maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Maksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Ilmoittaudu koulutukseen