Akryylimaalaus ja kollaasi

Aika ja paikka

19. – 23.2.2018, Kuusamo-opisto.
Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13. Opetusta yhteensä 30 oppituntia.

Kouluttaja

Jyrki Poussu

Tavoitteet

Kurssilla opiskellaan akryylimaalausta ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Kurssin aikana käymme läpi akryylimaalauksen tekniikkaa sekä tutustumme akryylivärin koostumukseen ja ominaisuuksiin. Perehdymme myös kollaasitekniikoihin. Käymme läpi kollaasin historiaa, olemusta ja mahdollisuuksia sekä tutkimme kuinka akryylimaalauksen voi yhdistää erilaisten materiaalien kanssa (mm. paperi , pahvi, puu, kangas, muovi, lasi). Kurssilla on myös syventäviä luentoja edellä mainituista aiheista, sisältäen värioppia ja kuvanrakentamista. Työskentely kurssilla tapahtuu opettajan henkilökohtaisessa ohjauksessa.

Sisältö

Luennot:

KOLLAASI

  • Historia olemus – mahdollisuudet

AKRYYLIVÄRI

  • Koostumus – maalaustekniikka

VÄRIOPPI

  • Kontrastit ja harmoniat

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 335 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan kaksi kertaa
2) 235 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 180 €, sisältää pelkän opetuksen

Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 14.1.2018 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen