Valokuvat vanerille

Aika ja paikka

18.-22.4.2018 , Kuusamo-opisto,

Kurssi alkaa keskiviikkona klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 13. Opetusta yhteensä 30 oppituntia.

 

Kohderyhmä

Kaikki aiheesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Jenni Marttila

Sisältö

Kurssilla perehdytään valokuvan vanerille vedostustekniikkaan. Suunnitellaan ja valokuvataan tyyliin sopivia kuvia kuvausretkellä läheiseen luontoon. Mukaan mahtuu myös omia vanhempia valokuvia. Parhaat kuvat käsitellään ohjatusti Photoshopissa. Kuvat vedostetaan vanerille käsin. Kurssin päätteeksi kuvat järjestetään näyttelyksi. Materiaalit sisältyvät kurssimaksuun.

Huomioitavaa

Kurssikutsun yhteydessä lähetetään osallistujille tarvikelista kurssin aikana tarvittavista materiaaleista ja välineistä.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 345 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja saunan kaksi kertaa
2) 240 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen sekä kuljetukset kuvausretkille
3) 180 €, pelkkä opetus
Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 18.3.2018 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu ja lasku. Kurssipaikan vahvistatte lopullisesti maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Ilmoittaudu koulutukseen