Alppileiri

Aika ja paikka

2. – 7.5.2017, Kuusamo-opisto

Majoittuminen ma 1.5.2017 klo 18.00 alkaen

Kohderyhmä

Yläkouluikäiset alppihiihtoa harrastavat 13-16-vuotiaat nuoret (vuosina 2000-2003 syntyneet)

Kouluttaja

Rukan alppikoulu

Tavoitteet

Leirien tavoite on perehdyttää osallistujat alppikoulussa tapahtuvaan opiskeluun. Tutustutaan lajiharjoittelun ja koulunkäynnin yhdistämiseen.

Leirillä lajiharjoituksissa lasketaan pujottelua ja suurpujottelua. Rinteessä alppihiihdon yleistaitoharjoittelua ja tekniikkaharjoitteita:

  • laskuasennon ylläpito
  • kanttaus ja suksen paineistaminen
  • käännöksen ajoitus

Alppihiihdon fyysisten ominaisuuksien harjoittelu iltaisin fysiikka harjoituksissa:

  • nopeus  
  • voima
  • kestävyys
  • liikkuvuus
  • laskuasennon ylläpito
  • kanttaus ja suksen paineistaminen
  • käännöksen ajoitus

 

Sisältö

Leirin päiväohjelma:

klo 8.00-8.30 aamiainen
klo 8.45 lähtö Rukalle
klo 9.30-11.30 lajiharjoitus rinteessä
11.30-13.30 Lounas + videot
klo 13.30-15:30 lajiharjoitus
klo 16:00 Välipala
klo 16.15 -17.45 Ohjattu opiskelu
klo 18:00-19:30 Fysiikka treeni
klo 19:30 Päivällinen
klo 20.00 suksihuolto
​klo 20.30 sauna

 

Huomioitavaa

Urheilijalla oltava vakuutus, joka kattaa lajiin liittyvän harjoittelun. Vakuutuksesta on lähetettävä todistus ilmoittautumisen yhteydessä Kuusamo-opistolle, joko paperisena tai skannattuna sähköpostiin opisto@kuusamo.fi.

Leirin aikaisen opetuksen sisällöstä sovitaan yhdessä oman koulun ja opiskelun ohjauksesta leirin aikana vastaavan henkilön kanssa.

Leirin järjestäjä pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin

Lisätietoja

Mika Pelli +358504641906

Hinta

515 €, sisältää valmennuksen, ohjatun opiskelun, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen,päiväohjelman ruokailuista aamiaisen, lounaan, välipalan ja päivällisen sekä saunan. Kurssi laskutetaan kokonaisuutena, leiristä ei ole valittavissa osia (esim. vain opetus).

Hissilipun hankkimisesta leiriläiset vastaavat itse. Hissiliput 126 € (6vrk) + key card 7 €. Mainitsethan ilmoittautuessasi, mikäli tarvitset!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujen hakulomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla 11.4.2017 mennessä. Etusijalla ovat Rukan alppikoulun Yläkoulutiimiläiset. Ilmoittautumisajan päätyttyä varmistuu vapaiden paikkojen määrä muille kinnostuneille. Vapaita leiripaikkoja voi tiedustella ilmoittautumisen päätyttyäkin. Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujamäärän perusteella. Kurssin totetutuminen vaatii väh. 6 osallistujaa, kurssin toetutuminen kannattaa varmistaa Kuusamo-opistolta heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuneille lähetetään kutsu ja lasku. Leiripaikan vahvistatte lopullisesti maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Leirimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Huom! Maksimiosallistujamäärä 8

Ilmoittaudu koulutukseen