Kengänvalmistuksen jatkokurssi

Aika ja paikka

10.-16.7.2017, Kuusamo – opisto

Kohderyhmä

Soveltuu perusteet hallitseville alan harrastajille, ei ensimmäisiä kenkiä tekeville

Kouluttaja

Jalkinesuunnittelija Joonas Ojalehto sekä suutari Sakari Jakobsson

Tavoitteet

Tavoitteena on, että jokaisella kurssin päättyessä on huolellisesti tehdyt ja sopivat jalkineet sekä valmiudet omatoimisesti jatkaa ja kehittää harrastustaan.

Sisältö

Pääosa ohjelmasta muodostuu käytännön työskentelystä ja sen ohessa annettavasta opetuksesta ja yksilöllisestä ohjauksesta. Kurssi sisältää jonkin verran itsenäistä työskentelyä, aiempi kokemus kenkien valmistuksesta on tarpeen.

Kurssilla valmistetaan matalakorkoiset puoli- tai nilkkakengät. Opetusta kurssilla annetaan reunos- weltti- tai liimapohjarakenteella valmistettavista jalkineista. – Jos joku haluaa valmistaa muunlaiset kengät, hänen tulee työskennellä omatoimisesti, ilman opetusta.

 

Huomioitavaa

Opistolla on kengänvalmistukseen tarvittavat työvälineet, mutta kurssilaiset voivat tuoda mukanaan myös omia työvälineitä.

Opistolle hankitaan tarpeellinen määrä mustaa ja ruskeaa päällisnahkaa, sekä kaikki muut nahkapohjaisten jalkineidenvalmistuksessa tarvittavat materiaalit.  Jos joku haluaa käyttää muunväristä nahkaa, materiaali on hankittava itse. Myös soljet, koristeet, kuminauhat, kumipohjat, erilliskorot ym. tulee hankkia itse.

Jokaisella pitää olla myös omat lestit. Ne joilla lestejä ei vielä ole voivat tilata ne opiston kautta. Tämän vuoksi kurssilaisilta tiedustellaan ilmoittautumisen jälkeen kengän numero sekä millaiset kengät haluaa valmistaa. Kurssilaiset maksavat itse tilaamansa lestit ja käyttämänsä materiaalit.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 470 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan kaksi kertaa
2) 340 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 280 €, sisältää pelkän opetuksen


Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille alkaa keskiviikkona 1.2.2017 klo 8.00. Ilmoittautuminen 10.3.2017 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Kurssilla on tilaa, jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan 26.6.2017 saakka.

 

Ilmoittaudu koulutukseen