Maisemamaalauskurssi Närängän erämaatilalla

Aika ja paikka

11.-16.9.2017, Kuusamo-opisto  ja Närängän erämaatila

Kohderyhmä

Kaikki maisemamaalauksesta kiinnostuneet kuvataiteiden harrastajat.

Kouluttaja

Kuvataiteilija Jyrki Poussu.

Tavoitteet

Oppia taidemaalauksen teoriaa, keskeisiä käsitteitä ja tekniikoita sekä soveltaa niitä maisemamaalaukseen erämaamaisessa luontomiljöössä.

Sisältö

Kurssin kaksi ensimmäistä päivää tapahtuu Kuusamo-opistolla. Maanantain ja tiistain aikana käydään läpi maalauksen ja väriopin teorioita ja tutustutaan maisemaalauksen käsitteisiin. Keskiviikosta lauantaihin työskentelyä maisemamaalauksen parissa Närängän erämaatilalla.

Kurssin maalaustekniikat ovat vapaat. Oppilas voi käyttää öljy-, akryyli-, vesiväri-, pastelli-, ym. muita materiaaleja. Kurssilla opettaja antaa henkilökohtaista ohjausta materiaalien käytössä.

 

 

Lisätietoja

Näränkävaaran historiallinen erämaatila sijaitsee etelä-kuusamossa venäjän rajan välittömässä tuntumassa. Närängän päiväreiteillä on hyvä tutustua alueen monimuotoiseen luontoon.  Alueen metsien koskemattomuus on ainutlaatuinen sekä Suomen että koko läntisen Euroopan mittakaavassa.

Närängän tilan on metsähallitus kunnostanut pieteetillä alkuperäiseen asuunsa. Rakennus edustaa hienosti koillismaalaista rakennusperinnettä ja tarjoaa vierailijoilleen viihtyisät majoitus olosuhteet ja mahdollisuuden viettää aikaa lähellä koskematonta luontoa.

Närängän historiaa: http://julkaisut.metsa.fi/julkaisut/show/1795

Hinta

320 €, sisältää opetuksen, majoitukset ja ruokailut opistolla ja Närängävaarassa.

Närängässä ryhmä kokkaa itse opiston järjestämistä ruoka-aineksista.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 1.8.2017 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu koulutukseen

Hakulomake