Kesäinen joogakurssi

Shaktajoogan kesäkurssi - "Kuusamo muuttuu jooga-ashramiksi"

Aika ja paikka

25.-29.6.2018, Kuusamo-opisto.
Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13. Oppitunteja yhteensä 33.

Kohderyhmä

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että jo pidemmälle edenneille harrastajille.

Kouluttaja

Juliana Hazane ja Miska Käppi

Tavoitteet

Kesällä 2018 Kuusamo-opisto järjestää shaktajoogan syventävän kesäkurssin, joka mahdollistaa joogaopiskelijoiden täyden uppoutumisen shaktajoogan oppeihin. Kurssin ohjelma ammentaa inspiraationsa etelä-intialaiselta joogan oppimisen keskukselta, Shri Kali Ashramilta. Kuusamon ashram-viikko tekee ihmeitä mielellesi ja kehollesi – päivittäinen jooga, hieronta ja mielenkiintoiset keskustelut pitävät siitä huolen! Kurssin vetäjinä toimivat kuusamolaisille tutut Juliana Hazane ja Miska Käppi. Kurssi sopii ensikertalaisille, mutta tarjoaa suuria harppauksia mestarijoogeillekin.

Sisältö

Ilmoitamme tarkemman aikataulun myöhemmin.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 385 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen),  ja saunan kaksi kertaa
2) 285 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 220 €, pelkkä opetus

Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 15.5.2018 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssilla on tilaa, jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan!

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen