Luonto talven kynnyksellä

Lähi- ja maisemavalokuvauksen jatkokurssi valokuvauksen perusteet jo hallitseville luontokuvaajille.

Aika ja paikka

8. - 12.10.2018,  Kuusamo-opisto.
Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13.

Opetusta yhteensä 32 oppituntia.

Kohderyhmä

Luontovalokuvauksen harrastajat, jotka hallitsevat kameratekniikan perusteet.

Kouluttaja

Ammattiluontokuvaaja Jarmo Manninen

Tavoitteet

Kurssin tavoitteena on oppia katsomaan mielenkiintoisia kohteita luonnossa, joka kääntymässä syksystä talveen. Tavoitteena on oppia sekä lähikuvauksen että maisemakuvauksen, mukaan lukien öisen taivaan ilmiöiden kuvaamisen,  tekniikoita. Kurssin tavoitteena on myös oppia kuvien säätämistä käyttökuviksi sekä arvioimaan omien ja toisten ottamia kuvia.

 

Sisältö

Kurssilla käydään läpi lähi- ja maisemakuvauksen tekniikoita sekä mahdollisuuksien mukaan revontulten ja yötaivaan kuvaaminen käytännön kuvaustilanteissa. Retkeilemme päivisin monipuolisesti erilaisilla kuvauskohteilla ja iltaisin on mahdollisuus kuvien läpikäyntiin sekä kuvankäsittelyn opiskeluun. Kurssille osallistuvilta edellytetään kameran perussäätöjen tuntemista.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

 

Hinta

1) 450 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, ruokailut (aamiainen, lounas/retkieväät ja päivällinen), saunan ja kuljetukset kuvausretkille.

2) 340 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät ja kuljetukset kuvausretkille.

Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk.

Kurssin vastuullinen järjestäjä on kesäyliopisto.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla 9.9.2018 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu koulutukseen