Öljyväri: tekniikka ja materiaalioppi

Aika ja paikka

24. – 28.9.2018, Kuusamo-opisto.

Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13. Opetusta yhteensä 30 oppituntia.

Kouluttaja

Jyrki Poussu

Tavoitteet

Kurssilla opiskellaan öljyvärimaalausta ja sen monipuolisia tekniikoita. Kurssin aikana perehdymme öljyvärin koostumukseen, ominaisuuksiin sekä käyttömahdollisuuksiin. Kurssilla opettelemme kuinka valmistetaan hyvä maalauspohjan perinteisin menetelmin. Tutustumme myös öljyvärimaalauksen vuosisatoja kestäneeseen historiaan. Luomme katsauksen kuinka öljyvärimaalaus on muuttunut  1400-luvulta tähän päivään.  Kurssin aikana on syventäviä luentoja edellä mainituista aiheista, sisältäen värioppia ja kuvanrakentamista. Työskentely kurssilla tapahtuu vapaitten aiheitten mukaan opettajan henkilökohtaisessa ohjauksessa.

 

Sisältö

Luennot:

ÖLJYVÄRIMAALAUS

  • Vuosisatojen historiasta nykypäivään

MATERIAALIOPPI

  • öljyvärin koostumus maalaustekniikat - maalauspohjat

VÄRIOPPI

  • Kontrastit ja harmoniat
  • värin materiaalisuus

 

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 335 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan kaksi kertaa
2) 235 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 180 €, sisältää pelkän opetuksen

Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 20.8.2018 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen