Puukontekokurssi

Aika ja paikka

9. – 13.7.2018, Kuusamo-opisto. HUOM! Ajankohta muuttunut aikaisemmin ilmoitetusta.
Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13.
Kurssipäivinä on opetusta klo 9-16, mutta työskentely voi jatkua myös iltaisin. Oppitunteja yhteensä 35.

Kohderyhmä

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että jo aiemmin puukkoja valmistaneille. Aikaisempaa kokemusta teknisistä töistä ei vaadita.

Kouluttaja

Puukkoseppä Mauri Heikkinen

Sisältö

Pääosa ohjelmasta muodostuu käytännön työskentelystä ja sen ohessa annettavasta opetuksesta ja yksilöllisestä ohjauksesta. Kurssilla käydään läpi puukon eri valmistusvaiheet, sekä teräntaonta että puukonvalmistus. Kouluttaja erityisosaamisalue Tommipuukko.

Huomioitavaa

Työpaikan vannesaha ja hiontatyökalut (muotoilua varten) ovat käytettävissä, mutta osallistujat voivat tuoda myös soveltuvia omia työkaluja mukanaan. Työpaikalla on käytössä kouluttajan ahjo.

Kouluttaja tuo tarvittavat materiaalit. Kurssilaiset maksavat itse käyttämänsä materiaalit.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1. 335 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan kaksi kertaa
2. 230 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3. 180 €, sisältää pelkän opetuksen

Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 13.5.2018 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu koulutukseen