Luontokuvasta esityskuva

Kuvaus, editointi nettiin ja kuvaesityksiin sekä tulostus.

Aika ja paikka

28.1. - 1.2.2019,  Kuusamo-opisto.

Kohderyhmä

Luontovalokuvauksen harrastajat, jotka haluvat oppia esityskuvien tekemistä ja kuvien valintaa eri medioihin.

Kouluttaja

Ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen

Tavoitteet

Tavoitteena on oppia tekemään omista luontovalokuvista esityskelpoisia kuvia. Tähän prosessiin liittyy kuvien ottaminen, kuvien valinta, editointi ja tulostus.

 

Sisältö

Kurssin aikana kuvaamme Kuusamon talvisissa maisemissa ja perehdymme esityskuvien editointiin ja tulostamiseen. Opettelemme kalibroimaan näytön ja tekemään tulostusympäristön sellaiseksi, että tulostettu kuvasi sävyt näyttävät samalta kuin mitä se näytöllä näkyy. Tutuksi tulevat tulostuksen työnkulku ja eri tulostusmateriaali vaihtoehdot, sekä asiat mitkä kannattaa huomioida kuvaesityksiä suunniteltaessa ja tehtäessä.

Kurssin hintaan sisältyy kolmen max 40 x 60 cm (tai vastaavasti kuuden 20 x 30 cm) kuvan sarjan tulostaminen opiston suurkuvatulostimella.

Huomioitavaa

Tarvitset kurssille mukaan oman kamerakalustosi (myös pidemmät linssit, jos on), lanka- tai kaukolaukaisimen (jos on), lämpimät jalkineet ja talveen sopivat ulkovaatteet, riittävästi lämmintä varavaatetta ja otsalampun. Myös termospullo on hyvä olla. Liikumme Oulangan kansallispuiston alueella.

Kuusamo-opistolta on lainattavissa kamerakalustoa. Tiedustele asiaa opistolta ennakkoon.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja. Kurssin opetuksesta ja retkiolosuhteista antaa lisätietoa Paavo Hamunen p. 045-1242 909 tai paavo.hamunen@gmail.com ja järjestelyistä Kuusamo-opisto.

 

Hinta

1) 470 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, ruokailut (aamiainen, lounas/retkieväät ja päivällinen), saunan ja kuljetukset kuvausretkille.

2) 380 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät, päivällisen ja kuljetukset kuvausretkille.

3) 350 €, sisältää opetuksen ja lounaan/retkieväät ja kuljetukset kuvaretkille.

Lisämaksu 1 hh:sta 10 € / vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti.

Kurssin vastuullinen järjestäjä on kesäyliopisto.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla 21.12.2018 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu koulutukseen