Valokuvauksellinen talviloma, peruskurssi

Aika ja paikka

18. - 22.2.2019, Kuusamo-opisto

Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13. Opetusta yhteensä 32 oppituntia.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu vasta-alkajille. Aiempaa kuvauskokemusta ei vaadita.

Kouluttaja

Risto Raunio

Tavoitteet

Vietä virkistävä viikko Kuusamossa talvista luontoa kuvaten. Kuvausretkiä Kuusamon tunnettuihin luontokohteisiin. Opastusta kameran asetuksiin, valotukseen ja sommitteluun liittyviin seikkoihin.

Sisältö

Valokuvauksen perusteita ja perehtymistä digitaalikameran käyttöön eri kuvaustilanteissa ja -kohteissa. Kuvausharjoituksia luontokohteissa sekä kuvien arviointia.

Huomioitavaa

Kurssilaiset voivat kuvata omalla kuvauskalustollaan tai lainata opiston digitaalisia järjestelmäkameroita. Mikäli käytät omaa kameraa, tutustu ennakkoon kamerasi käyttöohjeeseen (mikäli et ole sitä vielä tehnyt) ja ota se mukaan kurssille. Voit käyttää myös omaa kannettavaa tietokonettasi, mikäli siinä on Adobe Lightroom –ohjelma.

Kuvausretkillä tarvitaan ulkoiluun soveltuva lämmin vaatetus sekä hyvät, sisäänajetut jalkineet, termospullo, vesipullo ja reppu.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

Kurssimaksu:
1) 350 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas/retkieväät ja päivällinen),  kuljetukset kuvausretkille  ja saunan kaksi kertaa
2) 260 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät ja päivällinen sekä kuljetukset kuvausretkille
3) 230 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät sekä kuljetukset kuvausretkille

Lisämaksu 1 hh:sta 10 € / vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti.
Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 13.1.2019 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen