Keskikesän joogaretriitti

Kesäinen joogaviikko kutsuu matkalle takaisin kotiin omaan kehoon.

Aika ja paikka

22.26.6.2020, Kuusamo-opisto
Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy perjantaina klo 13.00. Oppitunteja yhteensä 32.

Kohderyhmä

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.
Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi!

Kouluttaja

Hanna Kuosmanen

Tavoitteet

Kesäinen joogaviikko kutsuu matkalle takaisin kotiin omaan kehoon. Kurssi rohkaisee lähestymään joogaa syvemmin kuin pelkkänä "asentojen tekemisenä". Tutkimme, miltä omassa kehossa oleminen tuntuu: Miten keho vastaa, kun pysähdymme kuuntelemaan sitä? Millaista liikettä se kaipaa, kun annamme sille luvan ilmaista itseään vapaasti joogan kautta? Harjoituksia leimaa pakottomuus ja suorittamattomuus. Ainoa tavoite on elävä, hengittävä ja utelias tutkimusmatka itseemme, minkä kautta voimme löytää takaisin rentouden ja elinvoimamme lähteille.

Sisältö

Ohjelma koostuu monipuolisista asana- ja hengitysharjoituksista sekä syvärentouttavista kehomeditaatioista mm. yin- ja Scaravellijoogasta vaikutteita ammentaen. Harjoitusten ytimessä on hyvä, syvä ja pakoton hengitys, jonka kautta opimme vapauttamaan kehoamme sisältäpäin. Opimme myös, mikä merkitys painovoimalla on joogaharjoituksessa. Juurtumisen kautta voimme löytää uudenlaisen keveyden ja koskettaa selkärangan aaltomaista, koko kehoa elvyttävää liikettä.

Huomioitavaa

Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, tyynyn ja lämmintä vaatetta.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 370 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen),  ja saunan kaksi kertaa
2) 268 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 237 €, sisältää opetuksen ja lounaan

Lisämaksu 1 hh:sta 10 €/vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti.
Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 10.5.2020 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen