Maisemamaalaus Kuusamossa

Aika ja paikka

13.–17.7.2020, Kuusamo-opisto
Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy perjantaina klo 13.00.
Opetusta yhteensä 30 oppituntia.

Kouluttaja

Taidemaalari, kuvataiteilija Jyrki Poussu

Tavoitteet

Oppia taidemaalauksen teoriaa, käsitteitä ja tekniikoita sekä soveltaa niitä maisemamaalaukseen.

 

Sisältö

Kurssi on sisällöltään työskentelypainotteinen. Työskentelyä ulkona ja välillä sisällä studiossa. Kurssi sisältää myös luentojen muodossa maalauksen teoreettista opetusta, kuvanrakennusta, väri-, ja materiaalioppia.

Kurssin maalaustekniikat ovat vapaat. Oppilas voi käyttää öljy-, akryyli-, vesiväri-, pastelli-, ym. muita materiaaleja. Kurssilla opettaja antaa henkilökohtaista ohjausta materiaalien käytössä.

-------------------

Kurssin aikana tehdään päivän työskentelymatka Oulangan kansallispuistoon. Kohteena Kiutaköngäs ja Oulangan luontokeskus. Kiutaköngäs on kapea rotkomainen, punaisten kallioitten ympäröimä putous joka matkansa aikana pudottaa vetensä 14 metriä. Paikka on osa tunnettua Karhunkierroksen reittiä ja sitä kautta on mahdollisuus seurata Oulankajoen syvälle uurtamaa uomaa.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 360 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja saunan kaksi kertaa

2) 268 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen

3) 237 €, sisältää opetuksen sekä lounaan

Lisämaksu 1 hh:sta 10 €/vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti.
Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 10.5.2020 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen