Taideleiri Pronssivalu

Kuusamon Taideleiri on vanhimpia kuvataidetapahtumia koko Suomessa. Tulevan kesän leiri on järjestyksessä 49. Miltei alusta alkaen leirin kaksi viikkoa kestävään ohjelmaan on kuulunut kolme perinteisen kuvataiteen pääalaa: grafiikka, kuvanveisto ja maalaus.

Aika ja paikka

1.–8.8.2020, Kuusamo-opisto.
Kurssi alkaa lauantaina klo 9 ja päättyy lauantaina klo 13. Opetusta on klo 9–16, iltaisin on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn.

Kohderyhmä

Niin kuvataiteen harrastajat kuin ammattimaiset kuvantekijät.

Kouluttaja

Kuvanveistäjä Alex Suomi

Sisältö

Pienikokoisten veistosten muovailu vahaan, mallimuotoilu tai vapaat aiheet. Taidevalun perusteet teoriassa ja käytännössä, muottien valmistus ja poltto, valu pronssiin. Työverstas ja polttouuni, pronssi ja muut perusmateriaalit ovat opistolla.  Työskentelyssä tarvittavia pientyökaluja opistolla on niukalta. Omia työkaluja suositellaan otettavaksi mukaan. Soveltuu kokeneille kuvanveiston harrastajille ja ammattilaisille.

Yhteinen opetus Taideleirin eri taiteenalojen kanssa. Tunnin jaksoina järjestetään useimpina arkipäivinä leirin aikana mallipiirustus- tai croquis-tuokioita sekä luentoja kuvataiteesta tai sitä sivuavista aiheista.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 438 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ateriat ja saunan
2) 324 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 284 €, sisältää opetuksen ja lounaan
Lisäksi pronssivalun osallistujilta peritään materiaalimaksua 40 €/kg valmiin työn mukaan.

Lisämaksu 1 hh:sta 10 €/vrk.

Huomioi myös materiaalimaksu 40 €/kg, maksu valmiin työn painon mukaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 15.6.2020 mennessä nettisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssi toteutetaan ottaen huomioon turvaohjeistukset, jotka tällöin on voimassa. Mikäli koronatilanne muuttuu siten, että joudumme tekemään jälleen muutoksia, otamme heti yhteyttä.

Lähetämme kurssikutsun ja laskun lähempänä ajankohtaa, vasta kun toteutuminen on varmaa.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Mikäli epäilet sairastumista tai altistumista koronavirukselle, voit peruuttaa osallistumisesi kuluitta ilman lääkärintodistusta.

Ilmoittaudu koulutukseen