Taideleiri Pronssivalu

Kuusamon Taideleiri on vanhimpia kuvataidetapahtumia koko Suomessa. Tulevan kesän leiri on järjestyksessä 49. Miltei alusta alkaen leirin kaksi viikkoa kestävään ohjelmaan on kuulunut kolme perinteisen kuvataiteen pääalaa: grafiikka, kuvanveisto ja maalaus.

Aika ja paikka

1.–12.6.2020, Kuusamo-opisto.
Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13. Opetusta on klo 9–16, iltaisin on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn.

Kohderyhmä

Niin kuvataiteen harrastajat kuin ammattimaiset kuvantekijät.

Kouluttaja

Kuvanveistäjä Alex Suomi

Sisältö

Pienikokoisten veistosten muovailu vahaan, mallimuotoilu tai vapaat aiheet. Taidevalun perusteet teoriassa ja käytännössä, muottien valmistus ja poltto, valu pronssiin. Työverstas ja polttouuni, pronssi ja muut perusmateriaalit ovat opistolla.  Työskentelyssä tarvittavia pientyökaluja opistolla on niukalta. Omia työkaluja suositellaan otettavaksi mukaan. Soveltuu kokeneille kuvanveiston harrastajille ja ammattilaisille.

Yhteinen opetus Taideleirin eri taiteenalojen kanssa. Tunnin jaksoina järjestetään useimpina arkipäivinä leirin aikana mallipiirustus- tai croquis-tuokioita sekä luentoja kuvataiteesta tai sitä sivuavista aiheista. Yksi kokonainen päivä varataan luontoretkelle, leirin perinteiselle "Suurelle Korpivaellukselle", joka suuntautuu johonkin merkittävään alueella sijaitsevaan maisemakohteeseen.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 590 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan
2) 410 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 350 €, sisältää opetuksen ja lounaan

Huom! Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin minkä paketin valitset.

Lisämaksu 1 hh:sta 10 €/vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti.

Huomioi myös materiaalimaksu 40 €/kg, maksu valmiin työn painon mukaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 30.4.2020 mennessä nettisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu ja lasku ennakkomaksusta. Ennakkomaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Loppulasku lähetetään ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Ilmoittaudu koulutukseen