Jaa:

Kengänvalmistuksen mestarikurssi

Aika ja paikka

19. – 23.7.2021, Kuusamo-opisto

Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy perjantaina klo 13.00

Opetusta klo 9.00–14.00, työskentely voi jatkua myös iltaisin.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu edistyneille kengäntekijöille. Kurssilla edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn kengänvalmistuksen eri vaiheissa.

Kouluttaja

Asko Tuominen

Sisältö

Kengänvalmistuksella on pitkät perinteet Kuusamo-opistolla. Kursseja on järjestetty jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Vuonna 2021 järjestämme kengänvalmistuksen mestarikurssin, joka on suunnattu kokeneille kengäntekijöille. Kurssilla voi valmistaa kengät oman idean ja suunnitelman mukaan.

Huomioitavaa

Opistolla on kengänvalmistukseen tarvittavat työvälineet, mutta kurssilaisten kannattaa tuoda mukanaan myös omia työvälineitä, kuten kynän, kolmioviivaimen, metalliviivaimen, mittanauhan, hyvät isot ja pienet sakset, essun, sytkärin, paperiveitsen, mattopuukon tai nahanleikkuuseen sopivan puukon. Jos kurssilaisella on omat kuulosuojaimet tai muita nahkatyökaluja, nekin voi halutessaan ottaa mukaan.

Kurssilaiset maksavat käyttämänsä materiaalit kurssin lopuksi. Opistolla on jokaiselle kurssilaiselle lestit lainattavaksi kurssin ajaksi, mutta jos kurssilaiselta löytyy omat lestit, ne kannattaa ottaa mukaan!

 

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 390 €, sisältää opetuksen, majoituksen yhden hengen huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan kaksi kertaa
2) 275 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 245 €, sisältää opetuksen ja lounaan

Yhden hengen huoneesta ei peritä lisämaksua.
Majoittuminen kurssin alkua edeltävänä sunnuntaina sisältyy kurssimaksuun.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 16.5.2021 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä kutsu, lasku (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa ilmoittautumisen yhteydessä) sekä materiaalilomake, jolla tulee ilmoittaa oma kengän koko sekä haluttu materiaali.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

 

Ilmoittaudu koulutukseen

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru