Taideleiri Pronssivalu

Kuusamon Taideleiri on vanhimpia kuvataidetapahtumia koko Suomessa. Tulevan kesän leiri on järjestyksessä 50:s. Miltei alusta alkaen leirin kaksi viikkoa kestävään ohjelmaan on kuulunut kolme perinteisen kuvataiteen pääalaa: grafiikka, kuvanveisto ja maalaus.

Aika ja paikka

7. – 18.6.2021, Kuusamo-opisto.
Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13. Opetusta on klo 9–16, iltaisin on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn.

Kohderyhmä

Niin kuvataiteen harrastajat kuin ammattimaiset kuvantekijät.

Kouluttaja

Kuvanveistäjä Alex Suomi

Sisältö

Pienikokoisten veistosten muovailu vahaan, mallimuotoilu tai vapaat aiheet. Taidevalun perusteet teoriassa ja käytännössä, muottien valmistus ja poltto, valu pronssiin. Työverstas ja polttouuni, pronssi ja muut perusmateriaalit ovat opistolla.  Työskentelyssä tarvittavia pientyökaluja opistolla on niukalta. Omia työkaluja suositellaan otettavaksi mukaan. Soveltuu kokeneille kuvanveiston harrastajille ja ammattilaisille.

Yhteinen opetus Taideleirin eri taiteenalojen kanssa. Tunnin jaksoina järjestetään useimpina arkipäivinä leirin aikana mallipiirustus- tai croquis-tuokioita sekä luentoja kuvataiteesta tai sitä sivuavista aiheista.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

Kurssimaksu:
630 €, sisältää opetuksen, majoituksen yhden hengen huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan
430 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
370 €, sisältää opetuksen ja lounaan

Yhden hengen huoneesta ei mene lisämaksua.
Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Lisäksi osallistujilta peritään materiaalimaksua 40 €/kg (valmiin työn painon mukaan)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 10.5.2021 mennessä nettisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Ilmoittaudu koulutukseen