Jaa:

Keskikesän joogaretriitti

Keskikesän joogaviikko kutsuu matkalle takaisin kotiin omaan kehoon.

Aika ja paikka

24. – 28.6.2024, Kuusamo-opisto
Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy perjantaina klo 13.00. Oppitunteja yhteensä 32.

Kohderyhmä

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.
Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi!

Kouluttaja

Hanna Kuosmanen

Tavoitteet

Keskikesän joogaviikko kutsuu matkalle takaisin kotiin omaan kehoon. Kurssi rohkaisee lähestymään joogaa syvemmin kuin pelkkänä "asentojen tekemisenä". Tutkimme, miltä harjoitus omassa kehossa tuntuu: Miten keho vastaa, kun pysähdymme kuuntelemaan sitä? Millaista liikettä se kaipaa, kun annamme sille mahdollisuuden ilmaista itseään joogan kautta? Miten erilaiset harjoitukset vaikuttavat juuri meihin yksilöinä? Joogaviikko inspiroi löytämään uudenlaisia, luovia ja syvästi itseä kuuntelevia tapoja huoltaa ja hoitaa kehoa. Tavoitteena on vaivaton, nautinnollinen ja yksilöllinen tapa joogata, joka tukee palautumistamme ja elinvoimaisuuttamme. Samalla vahvistamme kykyämme kuunnella kehoa ja olla läsnä hetkessä.

Sisältö

Ohjelma koostuu monipuolisista asana- ja hengitysharjoituksista sekä syvärentouttavista kehomeditaatioista. Kurssin lähestymistapa on somaattinen – jooga jokaisen henkilökohtaisena kehollisena kokemuksena ja tutkimusmatkana. Harjoitukset saavat vaikutteita myös yin- ja Scaravellijoogasta, jooganidrasta ja luovasta liikkeestä. Viikon aikana tutkimme, miten voimme sulattaa ja keventää eri kehonosia niiden ympärille kerääntyneistä kireyksistä. Teemme harjoituksia rauhallisen meditatiiviseen rytmiin levollistavan hengityksen tukemina, mikä avaa mahdollisuuden syvään rentoutumiseen, palautumiseen ja liikkeessä lepäämiseen.

Huomioitavaa

Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, tyynyn, vyön/pitkän huivin ja lämmintä vaatetta (kerrospukeutuminen on suositeltavaa).

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 445 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden hengen huoneessa liinavaatteineen, ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja saunan

2) 320 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen

3) 290 €, sisältää opetuksen ja lounaan.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 10€/vrk.
Majoittuminen sunnuntaina sisältyy kurssimaksuun.

Ilmoitathan ilmoittautumisen lisätiedoissa mikäli haluat yhden hengen huoneen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 12.5.2024 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Huom! Kurssi toteutuu, ja ilmoittautumisia otetaan yhä vastaan, muutamia paikkoja on vapaana.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu koulutukseen

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru