Jaa:

Lapikaskurssi

Valmista itselle sopivat lapikkaat tai supikkaat.

Aika ja paikka

24.–29.6.2024, Kuusamo-opisto

Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy lauantaina klo 13.00

Opetusta on klo 9.00–16.00, työskentely voi jatkua myös iltaisin. Oppitunteja yhteensä 44.

Kohderyhmä

Soveltuu käsitöistä kiinnostuneille sekä aloitteleville harrastajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta supikkaiden tai lapikkaiden valmistuksesta.

Kouluttaja

Tommi Mantila

Tavoitteet

Tavoitteena on, että jokaisella kurssin päättyessä on yhdet jalkineet sekä valmiudet jatkaa ja kehittää harrastustaan. Jokainen kurssilainen voi valmistaa vain yhdet jalkineet. Kaikki tekevät joko matalat supikkaat tai matalavartiset lapikkaat.

Sisältö

Kurssilla keskitytään lapikkaiden tai supikkaiden valmistukseen perinteisillä suutarin työmenetelmillä. Pääosa ohjelmasta muodostuu käytännön työskentelystä ja sen ohessa annettavasta opetuksesta ja yksilöllisestä ohjauksesta. Teoriaopetus annetaan keskitetysti koko kurssille. Kurssilla on varauduttava tekemään pitkiä työpäiviä, jotta jalkineet ehditään saamaan valmiiksi.

Huomioitavaa

Opistolla on kengänvalmistukseen tarvittavat työvälineet, mutta kurssilaisten kannattaa tuoda mukanaan myös omia työvälineitä, esim. kynä, viivain, mittanauha, hyvät sakset. Jos kurssilaisella on omat kuulosuojaimet ja nahkatyökaluja, nekin voi ottaa mukaan.

Opistolle hankitaan tarpeellinen määrä vaaleaa parkkinahkaa, sekä kaikki muut perinteisten lapikkaiden valmistuksessa tarvittavat materiaalit. Jos kurssilainen haluaa valmistaa värilliset jalkineet, tulee hänen hankkia materiaalit itse ennen kurssia. Myös opettaja tuo mukanaan pienen valikoiman värillisiä nahkoja. Kurssilaiset maksavat käyttämänsä materiaalit. Opistolla on perusmuotoiset lestit valmiina kurssin ajaksi. Tämän vuoksi kurssilaisilta tiedustellaan ilmoittautumisen jälkeen kengän numero.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 550 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden hengen huoneessa liinavaatteineen, ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja saunan

2) 390 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen

3) 350 €, sisältää opetuksen ja lounaan.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 10€/vrk.
Majoittuminen sunnuntaina sisältyy kurssimaksuun.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 12.5.2024 mennessä kotisivujen kautta, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru