Julkaistu 14.04.2014

Elämän elementit

Tanssiesitys Elämän elementit keräsi Oulankasalin täyteen perjantaina ja sunnuntaina

”Ilman valoa ei olisi mitään, ilman valoa ei olisi elämää”, juonsi itsekin näytöksissä tanssinut Hannes Määttä Kuusamotalolla viime perjantaina ja sunnuntaina. Kuusamo-opiston lukuisat eri-ikäiset tanssijat valaisivat jälleen jokainen omalta osaltaan Oulankasalin näyttämöä ja  täpötäyttä Kuusamotaloa. 

Takana jokaisella tanssijalla on huikea määrä tavoitteellista harjoittelua ja väsyttäviäkin treenipäiviä. Itsensä ja muiden tsemppaaminen, sekä ryhmän pyrkimys saumattomaan yhteistyöhän ovat koko ajan läsnä harjoituksissa, lavalla – ja sen takana. Esityksen kehittyminen näyttävään lavakuntoon koostuu monista eri tekijöistä. 

Näytöksen loppuhuipennuksena osa Kuusamo-opiston tanssin ohjaajista esitti upean tanssinsa Vida – Elämä. Kaikki opiston eri-ikäiset esiintyjät osoittivat jälleen miten tanssi on elämä itse – se pitää sisällään kaikki elämän elementit!

Kuusamo-opisto jatkaa tanssin merkeissä myös kevätnäytösten jälkeen. Kilpatanssiryhmät jatkavat treenejään tavoitteenaan SM-kisat - karsinnat Jyväskylässä huhtikuussa ja finaalit Helsingissä kesäkuussa. Kaikki 7-18 vuotiaat lapset ja nuoret saavat tilaisuuden osallistua elämyksekkäälle ja nautinnolliselle ”ILO LIIKUTTAA”-tanssileirille. Leiri järjestetään kesäkuun alussa ja se soveltuu myös sellaisille, jotka eivät ole aikaisemmin tanssineet. Leirillä tutustutaan eri tanssilajeihin. Lisätietoa täältä tai toimistosta. Ilmoittautuminen 30.4. mennessä!

 

« Takaisin