Julkaistu 25.06.2013

Haku opintolinjoille on käynnissä

Kuusamo-opistoon opiskelemaan valokuvausta, kuvataiteita tai yliopisto-opintoja!

Opiskelu Kansanopiston opintolinjoilla alkaa maanantaina 26.8. – vielä ehdit jättää oman hakemuksesi! Kuusamo-opistossa voi opiskella kolmella mielenkiintoisella lukuvuoden kestävällä opintolinjalla.

Suosittu Valokuvauslinja tarjoaa perustiedot ja – taidot valokuvauksesta kiinnostuneille jatko-opintoja harkitseville tai vaikkapa välivuotta töistä tai opiskelusta viettävälle. Taidelinjalla voi sukeltaa taiteen eri tekniikoiden maailmaan koko vuodeksi, joko harrastuksena tai jatko-opintoihin valmentautuen.Ensimmäistä kertaa tarjoamme mahdollisuuden opiskella kasvatustieteen, erityispedagogiikan tai psykologian perusopintoja Yliopisto-opintojen linjalla. Avoimen yliopiston opintojen lisäksi linja sisältää pääsykoe- ja opiskeluvalmennusta sekä opiskelijan valinnan mukaan esimerkiksi valokuvauksen tai kuvataiteen opintoja.

Opiskelu opintolinjoilla sopii hyvin välivuotta töistä tai opiskelusta viettävälle, väyläksi jatko-opintoihin tai panotukseksi omaan harrastukseen. Opiskelu opintolinjoilla oikeuttaa toisen asteen opintotukeen ja niihin on tietyin ehdoin mahdollista saada opintoseteliavustusta.

Lue lisätietoja linjoistamme ja jätä oma hakemuksesi!

« Takaisin