Jaa:
Julkaistu 18.05.2016

Henkilökuvausta Suomen kauneimmassa miljöössä

Lue viesti selaimella, klikkaa tästä »

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto
Kitkantie 35
93600 Kuusamo
puh 040 860 8715

Henkilökuvaus luonnossa

 

Vuoden muotokuvaaja opettaa henkilökuvausta Suomen kauneimmassa miljöössä 

Tänä kesänä on tarjolla mainio mahdollisuus oppia henkilökuvausta luonto-olosuhteissa Kuusamon kauneimmissa maisemissa. Haluatpa sitten oppia kuvaamaan elämäsi tärkeitä ihmisiä eri ympäristöissä tai olet jo edistyneempi kuvaaja hakemassa syvempää tietoa henkilökuvauksesta, tämä on tilaisuutesi! Pohjana tarvitset vain perustiedot valokuvauksesta. Kuusamolaislähtöinen, maailmalla mainetta niittänyt valokuvaaja Vesa Tyni opastaa henkilökuvauksen saloihin heinäkuussa järjestettävällä Henkilökuvaus luonnossa – kurssilla. Kurssi järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Kuusamossa.

Kurssi järjestetään 4.-8.7, ja kurssilla on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Ohjelmaan kuuluu henkilökuvausta Kuusamon luontokohteisiin suuntautuvilla retkillä. Kurssilla perehdytään valaisun perusteisiin, miljöövalaisuun ja mallinohjaukseen kuvaustilanteessa. Kaikki kuvausharjoitukset toteutetaan luonnossa. Kurssin aikana tehdään aikamatka vanhaan Kuusamoon ja kuvataan metsän hengettäriä valikoidussa Kuusamon luontokohteessa. Ohjelmaan kuuluu myös kuvankäsittelyä, kuvien katsomista ja arviointia.

Vesa Tyni on kuusamolaissyntyinen lehti- ja muotokuvaaja, joka työskentelee tällä hetkellä Helsingissä. Kuvissaan Tyni haluaa kertoa katsojalle tarinan, ja hänen kerronnalliset muotokuvansa ovat saaneet huomiota Suomen lisäksi myös maailmalla. Tyni valittiin Vuoden muotokuvaajaksi vuonna 2015 Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n Vuosikilpailussa. Eurooppalaisten ammattivalokuvaajien järjestö FEP (Federation of European Photographers) myönsi Tynille QEP-arvonimen (Qualified European Photographer) vuonna 2014.

Tutustu myös Vesa kotisivuihin: http://www.vesatyni.com

Ilmoittautuminen kurssille päättyy 31.5.2016. Ohjeet ilmoittautumiseen sekä muuta tietoa löytyy Kuusamo-opiston nettisivuilta: www.kuusamo-opisto.fi

Myös näillä kesän valokuvauskursseilla on vielä tilaa:

Studiokuvauksen perusteet, muotokuvaus 13.-17.6.2016
Impressionistinen luontokuvaus 17.-20.6.2016
Kuvankäsittely Lightroom –ohjelmalla 27.6.-1.7.2016
Digitaalikuvauksen peruskurssi 4.7.-8.7.2016
 

 

 

Tutustu Vesa Tynin kotisivuihin:

www.vesatyni.com

 

Ilmoittautuminen valokuvauslinjalle on käynnissä! Tutustu lisää:

https://www.kuusamo-opisto.fi/fi/valokuvauslinja-2016-2017/

 

Peruuta uutiskirjeen tilaus tästä

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru