Laukkukurssi

Valmista itse laukku aidosta nahasta

Aika ja paikka

25. – 29.6.2018, Kuusamo – opisto

Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 13. Opiskelua yhteensä 32 oppituntia.

Kohderyhmä

Soveltuu kaikille jotka haluavat oppia tekemään itse laukun.

Kouluttaja

Suutari Maisa Salonen

Lisätietoja kouluttajasta http://kenkapajapihka.fi/

Sisältö

Laukkukurssilla valmistetaan käsinommeltava laukku parkkinahasta. Kurssilainen voi valita kahdesta salkkumallista mieleisensä. Mallit ovat olkalaukkuja, mutta niihin on mahdollista tehdä myös reppuolkaimet.

Isompaan pystymalliseen laukkuun mahtuu sisälle A4 kokoiset paperit ja 13 tuuman läppäri, kiinnitys on kätevällä sammakkolukolla. Pienempi vaakamallinen laukku on noin A5 kokoinen ja kiinnittyy edestä kahdella soljella. Mallit sopivat sekä miehille että naisille. Värivaihtoehdot ovat musta, ruskea ja nude. Kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Kurssilaiset voivat halutessaan muokata malleja oman näköisiksi.

 

Huomioitavaa

Opistolla on laukunvalmistukseen tarvittavat työvälineet, mutta kurssilaisten on hyvä tuoda mukanaan myös omia työvälineitä, esim. kynä, viivain, mittanauha ja hyvät sakset. Jos kurssilaisella on omia nahkatyökaluja, nekin voi ottaa mukaan.

Opistolle hankitaan tarpeellinen määrä parkkinahkaa, sekä kaikki muut laukun valmistuksessa tarvittavat materiaalit. Mikäli haluat laittaa laukkuun tietynlaisia solkia tai koristeita, ne voi hankkia itse etukäteen. Kurssilaiset maksavat käyttämänsä materiaalit.

Huom! Ilmoita haluamasi laukun väri ilmoittautumisen yhteydessä, materiaalihankintoja varten.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 395 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut ja saunan kaksi kertaa
2) 255 €, sisältää opetuksen ja lounaan
3) 220 €, sisältää pelkän opetuksen

Lisämaksu 1 hh:sta 8 – 12 € / vrk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.3.2018 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurssilla on tilaa, jälki-ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan!

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen