Lintukurssi

Aika ja paikka

9. –13.6.2014, Kuusamo-opisto. Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy perjantaina klo 11.00 mennessä.

Kohderyhmä

Kaikki linnuista ja lintujen tunnistamisesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Matti Ryhtä

Sisältö

Perehtyminen lintujen tunnistamiseen ja alueen lajistoon. Kurssi sisältää lyhyen teoriaosuuden ja linturetkiä.

Kurssin päätöspäivänä alkaa 31. Kuusamon Lintumaraton. Halukkaat voivat ilmoittautua 13.–14.6. järjestettävään maratoniin. Tapahtumassa on erillinen osallistumismaksu. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta http://www.kuusamonlintukerho.fi/

Huomioitavaa

Kurssilla tarvitaan kiikarit. Mikäli sinulla ei ole omia kiikareita, niin ilmoita siitä ilmoittauduttuasi opiston toimistolle sähköpostitse opisto@kuusamo.fi tai p. 050 444 1157.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1. 195 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, retkieväät ja yksi lämmin ateria päivässä) ja saunan kaksi kertaa
2. 120 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät ja kuljetukset retkille
3. 90 €, sisältäen pelkän opetuksen

Lisämaksu 1 hh:sta 6 – 10 € / vrk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 16.5.2014 mennessä kotisivujen hakulomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu ja lasku ennakkomaksusta. Kurssipaikan vahvistatte lopullisesti maksamalla ennakkomaksun eräpäivään mennessä. Ennakkomaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Loppulasku lähetetään ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Ilmoittaudu koulutukseen