Julkaistu 27.09.2017

Opiston puutyöpajassa on vielä vapaita paikkoja

Kuusamo-opiston puutyöpajaan kaivataan vielä lisää opiskelijoita. Ensi maanantaina alkava ryhmä kokoontuu arkisin maanantaista perjantaihin. Työpajassa voi tehdä puusta erilaisia tarve-esineitä oman mielenkiinnon mukaan. Osallistujat ovat tehneet muun muassa huonekaluja, pienempiä tarve-esineitä ja jopa soutuveneitä. Pajassa voi myös entisöidä ja kunnostaa huonekaluja. Jos on kiinnostunut oman veneen tekemisestä, niin tällä hetkellä venettä pääsee tekemään vaikka heti.

 

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa kokemusta puutöistä, vaan alkuun pääsee hyvin puutyöpiirin ohjaajan opastuksella. Onneksi viime vuosina myös naisia on uskaltautunut mukaan aiemmin vain miesten suosimaan ryhmään. Myös kokeneemmat osallistujat neuvovat mielellään aloittelijoita. Työpaja onkin osoittautunut monelle tärkeäksi paikaksi ylläpitää sosiaalisia kontakteja ja ylläpitää tiettyä päivärytmiä , johon kuuluvat ohjattu työskentely 5 tuntia sekä kahvi- ja ruokatauot. Osallistujat voivat ostaa päivittäin maittavan lounaan opiston ruokalasta edulliseen opiskelijahintaan.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan puutyöpiiriin, kannattaa ottaa yhteyttä Kuusamo-opiston toimistoon. Mukaan ehtii pitkin talvea ja osallistuja voi itse valita kuinka kauan osallistuu toimintaan. Kiinnostuneet voivat tulla myös tutustumaan toimintaan opiston Veistolassa. Puutyöpiirin ohjaaja Jorma Satta kertoo mielellään puutyöpiirin toiminnasta.

« Takaisin