Ruskan värit - maalauskurssi Kuusamossa

Aika ja paikka

7. - 1.9.2019, Kuusamo-opisto.
Kurssi alkaa lauantaina klo 9 ja päättyy keskiviikkona klo 13. Opetusta yhteensä 30 oppituntia.

Kouluttaja

Jyrki Poussu

Tavoitteet

Oppia taidemaalauksen teoriaa, käsitteitä ja tekniikoita sekä soveltaa niitä maisemamaalaukseen, keskittyen erityisesti ruskan väreihin.

Sisältö

Kurssi on sisällöltään työskentelypainotteinen opettajan henkilökohtaisessa ohjauksessa mutta sisältää myös aiheeseen liittyviä luentoja väristä, valosta sekä sommittelusta.

Kurssin maalaustekniikat ovat vapaat. Oppilas voi käyttää akvarelli-, öljy-, akryyli-, vesiväri-, pastelli-, ym. muita materiaaleja. Kurssilla opettaja antaa henkilökohtaista ohjausta materiaalien käytössä.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 350 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja saunan kaksi kertaa

2) 260 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen

3) 230 €, sisältää opetuksen sekä lounaan

Lisämaksu 1 hh:sta 10 €/vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti. Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.7.2019 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen