Jaa:

Supikaskurssi

Valmista itselle sopivat supikkaat.

Aika ja paikka

18. - 20.3.2022 ja 1. - 3.4.2022, Kuusamo-opisto

Molempina viikonloppuina opetusta on pe klo 17 - 21, la klo 10 - 18, ja su klo 10 - 18. Kahden viikonlopun aikana ehtii tehdä yhdet supikkaat.

Oppitunteja yhteensä 42.

Kohderyhmä

Soveltuu käsitöistä kiinnostuneille sekä aloitteleville harrastajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta supikkaiden tai lapikkaiden valmistuksesta.

Kouluttaja

Tommi Mantila

Tavoitteet

Tavoitteena on, että jokaisella kurssin päättyessä on yhdet jalkineet sekä valmiudet jatkaa ja kehittää harrastustaan. Jokainen kurssilainen voi valmistaa vain yhdet jalkineet. Kaikki tekevät samankaltaiset matalat supikkaat.

Sisältö

Kurssilla keskitytään supikkaiden valmistukseen perinteisillä suutarin työmenetelmillä. Pääosa ohjelmasta muodostuu käytännön työskentelystä ja sen ohessa annettavasta opetuksesta ja yksilöllisestä ohjauksesta. Teoriaopetus annetaan keskitetysti koko kurssille.

Huomioitavaa

Opistolla on kengänvalmistukseen tarvittavat työvälineet, mutta kurssilaisten kannattaa tuoda mukanaan myös omia työvälineitä, esim. kynä, viivain, mittanauha, hyvät sakset. Jos kurssilaisella on omat kuulosuojaimet ja nahkatyökaluja, nekin voi ottaa mukaan.

Opistolle hankitaan tarpeellinen määrä vaaleaa parkkinahkaa, sekä kaikki muut perinteisten supikkaiden valmistuksessa tarvittavat materiaalit. Jos kurssilainen haluaa valmistaa värilliset jalkineet, tulee hänen hankkia materiaalit itse ennen kurssia. Myös opettaja tuo mukanaan pienen valikoiman värillisiä nahkoja. Kurssilaiset maksavat käyttämänsä materiaalit. Opistolla on perusmuotoiset lestit valmiina kurssin ajaksi. Tämän vuoksi kurssilaisilta tiedustellaan ilmoittautumisen yhteydessä kengän numero.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

185€, sisältää opetuksen.

Tarvittaessa voit tiedustella majoitusta opiston toimistosta, puh. 050 444 1157.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 27.2.2022 mennessä kotisivujen kautta, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

 

Ilmoittaudu koulutukseen

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru