Jaa:
Julkaistu 08.03.2017

Uppoudu vuodeksi taiteen maailmaan

Lue viesti selaimella, klikkaa tästä »

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto
Kitkantie 35
93600 Kuusamo
puh 040 860 8715

Uppoudu vuodeksi taiteen maailmaan

 

Toteuta haaveesi keskellä Suomen kauneinta luontoa

Ensi syksynä on jälleen mahdollisuus toteuttaa haaveesi omistautua harrastuksellesi, tai valmentautua kuvataiteen tai valokuvauksen alalle Kuusamo-opiston opintolinjoilla.

Lukuvuoden kestävällä kuvataidelinjalla saat vankat perustiedot ja – taidot perinteisen kuvataiteen tekniikoista ja työtavoista, jotka yhdistyvät nykyaikaisiin menetelmiin omassa taiteellisessa ilmaisussa. Vuoden mittaan kertyneet taidot mahdollistavat omatoimisen työskentelyn opintojen loppupuolella ja oppimiensa taitojen syventämisen haluamallaan kuvataiteen osa-alueella. Linjalla on paljon mahdollisuuksia toteuttaa omia projekteja ja kokeilevaa taidetta.

Valokuvauslinjalla taas tutustutaan laajasti digitaalisen valokuvauksen tekniikoihin ja työtapoihin, kuten studio- ja muotokuvaukseen, urheilukuvaukseen, mustavalkokuvaukseen ja videokuvaukseen. Luontokuvaus on mukana yhtenä erikoisalana, ja Kuusamon upeat luontokohteet ovat ulottuvillasi jokaisena vuodenaikana.  

Opetuksen lisäksi Kuusamo-opiston kampuksella on mahdollisuus majoitukseen ja ruokailuun koko opiskeluvuoden ajan. Opistolla on pitkät perinteet kuvataiteen ja valokuvauksen opetuksessa, ja opiston omien opettajien lisäksi tuntiopettajina toimii omien alojensa arvostettuja asiantuntijoita. Nykyaikaiset koulutustilat sekä kotoisa ilmapiiri Kuusamon kaupungin keskustassa luovat erinomaisen oppimisympäristön, ja voit vapaasti kehittää taiteellista ilmaisuasi.

Ilmoittautuminen opintolinjoille on käynnissä!
Lue lisää kuvataiteen ja valokuvauksen opintokokonaisuuksista nettisivuiltamme:

Kuvataidelinja 34 ov
Valokuvauslinja 34 ov

 

 

 

Peruuta uutiskirjeen tilaus tästä

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru