Julkaistu 31.07.2013

Vielä ehdit hakea Kuusamo-opiston opintolinjoille!

Kuusamo-opistossa voit opiskella valokuvausta, kuvataiteita tai yliopisto-opintoja!

Opiskelu Kansanopiston opintolinjoilla alkaa maanantaina 26.8. – vielä ehdit jättää oman hakemuksesi!

Kuusamo-opistossa voi opiskella kolmella mielenkiintoisella lukuvuoden kestävällä opintolinjalla. Vuodesta toiseen suosittu Valokuvauslinja tarjoaa perustiedot ja – taidot valokuvauksesta kiinnostuneille jatko-opintoja harkitseville tai vaikkapa välivuotta töistä tai opiskelusta viettävälle. Taidelinjalla voi sukeltaa taiteen eri tekniikoiden maailmaan koko vuodeksi, joko harrastuksena tai jatko-opintoihin valmentautuen.Ensimmäistä kertaa tarjoamme mahdollisuuden opiskella kasvatustieteen, erityispedagogiikan tai psykologian perusopintoja Yliopisto-opintojen linjalla. Avoimen yliopiston opintojen lisäksi linja sisältää pääsykoe- ja opiskeluvalmennusta sekä opiskelijan valinnan mukaan esimerkiksi valokuvauksen tai kuvataiteen opintoja.

Opiskelu opintolinjoilla sopii hyvin välivuotta töistä tai opiskelusta viettävälle, väyläksi jatko-opintoihin tai panotukseksi omaan harrastukseen. Opiskelu opintolinjoilla oikeuttaa toisen asteen opintotukeen ja niihin on tietyin ehdoin mahdollista saada opintoseteliavustusta.

Lue lisätietoja linjoistamme ja jätä oma hakemuksesi! Hakuaika päättyy 9.8.2013 ja teemme päätökset opiskelupaikoista viimeistään 12.8.2013. Opiskelupaikan saaneille lähetetään kutsu ja tarkemmat ohjeet opiskelujen aloittamiseen.

« Takaisin