Yliopisto-opintojen linja 2018-19

Aika ja paikka

27.8.2018 - 18.5.2019, Kuusamo-opisto

Kohderyhmä

Opiskelu opintolinjoilla sopii hyvin esim. töistä tai opiskeluista välivuotta pitävälle tai valmentavaksi vuodeksi ennen jatko-opintoihin hakeutumista.

Tavoitteet

Kuusamo-opiston yliopisto-linjan opinnot valmentavat jatko-opintoihin. Opintovuoden aikana suoritetut yliopisto-opintojen arvosanat opiskelija voi käyttää hyväkseen päästessään yliopistoon.

Sisältö

Linjalla voit suorittaa kasvatustieteen (OY) ja erityispedagogiikan (JY) perusopinnot. Lisäksi voit valita muita opiston tarjonnassa olevia yliopisto-opintoja. Valittavana on myös harrastustavoitteisia kursseja kansalaisopiston opetustarjonnasta.

Lukuvuoden alussa keskustellaan yhdessä tavoitteistasi ja laadimme kanssasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Opintovuoden aikana kehitetään opiskelijan valmiuksia opiskelussa ja tulevissa yliopisto-opinnoissa. Opiskelu toteutetaan monimuotoisesti sisältäen lähiopetusta, verkko-opiskelua, opiskelua ryhmissä, itsenäisesti suoritettavia oppimistehtäviä ja tenttejä.

Huomioitavaa

Opinnot järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston sekä kunkin oppiaineen vastuuyliopiston kanssa.

Lisätietoja

Opiskelu oikeuttaa hakemaan valtion opintotukea. Tietyin edellytyksin mahdollisuus myös opintoseteliavustukseen, joka kattaa osin opintomaksut.

Hinta

Katso lisätietoa opiskelukustannuksista kohdasta opintomaksut.

Ilmoittautuminen

Hakeminen opintolinjalle tapahtuu nettisivujemme hakulomakkeella tai vapaamuotoisesti kirjallisesti viimeistään 31.7.2018 mennessä. Hakijoilta edellytämme ennen muuta halua kehittää itseään valitsemallaan alalla. Hakuajan päätyttyä 31.7. tieto valinnasta ilmoitetaan viimeistään 7.8.2018 alkavalla viikolla.

Opiskelupaikan varausmaksuna perimme 50 euroa, jota ei palauteta opiskelupaikan peruneelle, mutta hyvitetään viimeisen opintomaksun laskutuksen yhteydessä. Hakuajan päätyttyä voi vielä tiedustella peruutuspaikkoja.

Hakulomake