Puukontekokurssi

Aika

19.08.2024 - 23.08.2024

kouluttaja

Mauri Heikkinen

Paikkatieto

Kuusamo-opisto

Aika ja paikka

19.8. - 23.8.2024, Kuusamo-opisto
Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy perjantaina klo 13.00
Kurssipäivinä on opetusta klo 9.00-16.00, työskentely voi jatkua myös iltaisin. Oppitunteja yhteensä 32.

Kohderyhmä

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että jo aiemmin puukkoja valmistaneille. Aikaisempaa kokemusta teknisistä töistä ei vaadita.

Kouluttaja

Puukkoseppä Mauri Heikkinen

Sisältö

Pääosa ohjelmasta muodostuu käytännön työskentelystä ja sen ohessa annettavasta opetuksesta ja yksilöllisestä ohjauksesta. Kurssilla käydään läpi puukon eri valmistusvaiheet, sekä teräntaonta että puukonvalmistus. Kouluttaja erityisosaamisalue Tommipuukko.

Huomioitavaa

Kuusamo-opistolla on käytettävissä vannesaha sekä hiontatyökalut (muotoilua varten), mutta osallistujat voivat tuoda myös soveltuvia omia työkaluja mukanaan. Opistolla on käytössä myös ahjo.

Kouluttaja tuo tarvittavat materiaalit. Kurssilaiset maksavat itse käyttämänsä materiaalit.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 445 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden hengen huoneessa liinavaatteineen, ruokailut (aamiainen, lounas/retkieväät ja päivällinen) ja saunan

2) 320 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät ja päivällisen

3) 290 €, sisältää opetuksen ja lounaan/retkieväät.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 10€/vrk.

Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 14.7.2024 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Ilmoittaudu koulutukseen