Moottorisahaveistokurssi

Aika

25.05.2024 - 26.05.2024

kouluttaja

Juha Käkelä, moottorisahataiteilija

Paikkatieto

Kuusamo-opisto, puutyöpaja

Moottorisahaveisto kurssi vasta-alkajille ja jo vähän sahanneillekin. Opitaan moottorisahan turvallinen käyttö ja veistotekniikoita. Tutustutaan eri puulajien halkeamisiin ja käyttäytymiseen veistoksissa.
Opitaan itsenäinen työskentely veistoksiin. Tutustutaan myös muihin puuntyöstötyökaluihin. 

Tehdään viikonlopun aikana veistos, jonka voi viedä kotiin. Aihe on vapaa. 

HUOM! Kurssiin sisältyy sahattava puumateriaali. 

Mukaan voi ottaa esim. Omat turvakengät ja metsurin varusteet.
Opettajalla on myös lainata turvakenkiä ja turvahousuja sekä silmä- ja kuulosuojaimia. Merkitse varustetarpeet ja koot Lisätietoihin.

Lisätietoja

Osallistujilla tulee olla oma voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus.

Lisätietoja kurssista: Juha Käkelä 040 1431 834 tai juhakakela@gmail.com

---

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.
Jos joudut perumaan varaamasi kurssipaikan, tee se vähintään 5 vrk ennen kurssin alkua, soittamalla opiston toimistoon 040-860 8715 tai ilmoittautumisnumerolla netissä omien tietojen kautta.
Muulloin kurssimaksua ei palauteta, maksu palautetaan vain mikäli kurssi ei toteudu. Laskun maksamatta jättäminen tai opettajalle ilmoittaminen ei ole peruutus. 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Ilmoittaudu koulutukseen