Kirjoittajakurssi: Pelottelemisen taito

Haluatko oppia kirjoittamaan ihon alle meneviä kauhutarinoita?

Aika

01.05.2024 - 15.08.2024

La 17.8.24 klo 9.00 - 16.00
Oulu, kerrotaan tarkemmin kurssikutsussa

kouluttaja

Työpajan vetää kirjailija, FM Artemis Kelosaari. Hän on kirjoittanut mm. tietoteoksen ihmissyönnin historiasta (Kannibaalikirja, 2019), koonnut kansien väliin Tampereen ja Turun kummitustarinaperinnettä sekä ollut kauhunovelleillaan kahdesti ehdokkaana Atorox-palkinnolle, joka myönnetään Suomen parhaalle scifi- tai fantasianovellille. Läpi tuotantonsa hän on tutkinut rajojen rikkomista ja eksistentiaalista angstia.

Paikkatieto

Oulu

Kohderyhmä

Yli 15-vuotiaat kauhutarinoiden kirjoittamiseta kiinnostuneet

Kuvaus

Onko kauhu vain hirviöitä, murhaajia ja kirkumista, vai piileekö sen lumo syvemmällä? Miksi kauhufiktio pelottaa - ja milloin se ei pelota? Kuinka kirjoitetaan kauhua, joka jää kummittelemaan mieleen? Entä sulkeeko kauhu pois naurun, vai ovatko ne lähempänä toisiaan kuin luuletkaan? Työpaja sisältää luento-osuuksia, keskustelua ja kirjoitusharjoituksia, ja se tarjoaa vinkkejä niin proosan kuin draamankin kirjoittajalle.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Huutomerkki ry ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Kurssi on osa Oulun Muusajuhlia.


Hinta

25 €, maksu Paytraililla ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittautuminen

9.8.24 mennessä; kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä

Kurssi pidetään, jos ilmoittautuneita on riittävästi määräaikaan mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Ilmoittaudu koulutukseen