Jaa:

Linturetkeilijän kevätkurssi

Lintujen lajitunnistus ja käyttäytyminen

Aika ja paikka

20.– 22.5.2024, Kuusamo-opisto
Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona klo klo 16.00
Oppitunteja yhteensä 21.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille linnuista kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää omaa lintujen tunnistustaitoaan tai tutustua Kuusamon alueen lintuihin. Lähdemme liikkeelle ihan perusteista, mutta jo perustiedot omaavallekin löytyy varmasti uutta tietoa linnuista ja niiden tunnistamisesta.

Kouluttaja

Mikko Oivukka

Tavoitteet

Kurssin tavoitteena on kehittää jokaisen kurssilaisen omaa lintujen tunnistustaitoa, sekä antaa eväät viemään osaamista eteenpäin myös kurssin jälkeen. Kolmen päivän aikana tutustumme lintujen käyttäytymiseen ja niiden tunnistamiseen yhden teoriapäivän ja kahden retkipäivän avulla.

Sisältö

Haluaisitko oppia tunnistamaan lintuja paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Linturetkeilyn kevätkurssilla perehdymme lintujen tunnistamisen perusteisiin innostavasti sukeltamalla lintujen elämään niiden käyttäytymisen avulla. Kysymykseen "Mikä lintu tuo on?" voidaankin vastata kysymyksellä "Miksi tuo lintu on tuossa ja mitä se siinä tekee?", jotka usein antavat tärkeää tietoa lajista.

Yhden teoriapäivän aikana tutustumme lintujen lajintunnistuksen perusteisiin ja kahden retkipäivän aikana viemme ne käytäntöön harjoittelemalla lintujen tunnistusta luonnossa oppaan johdolla. Omat kiikarit kurssilla ovat avuksi, mutta eivät välttämättömät, koska oppaalta voi lainata kiikareita tai kaukoputkea retkien aikana.

Lisätietoja

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Hinta

1) 265 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden hengen huoneessa liinavaatteineen, ruokailut (aamiainen, lounas/retkieväät ja päivällinen) ja saunan

2) 195 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät ja päivällisen

3) 175 €, sisältää opetuksen ja lounaan/retkieväät.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 10€/vrk.

Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 21.4.2024 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu koulutukseen

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru