Jaa:

Kesayo_logo

 

 

 

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kuusamon toimipaikka on toiminut vuodesta 1974. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston koulutussuunnittelijoihin.

Kesäyliopiston Kuusamon toimipaikan koulutustarjonnan löydät täältä.

Tulevia kesäyliopiston koulutuksia:

Kuusamossa on tulevana lukuvuonna tarjolla runsaasti avoimen yliopiston opintoja. Korona-aika on vaikuttanut myös avoimen yliopiston opetukseen, ja etäopetus on voimakkaasti lisääntynyt. Opintoja voi nyt siis suorittaa enemmän missä vain, myös kotipaikkakunnalla. Opinnot ovat kaikille avoimia ikään tai pohjakoulutukseen katsomatta. Opinnot sopivat myös työelämässä oleville, sillä ne suoritetaan enimmäkseen verkko-opintoina. Avoimet opinnot ovat myös hyvä tapa päästä opinnoissa alkuun, jos opiskelupaikkaa ei vielä ensi vuodelle ole.

Kesäyliopiston koulutussuunnittelijalta saat tarvittaessa henkilökohtaista opintoneuvontaa, ota rohkeasti yhteyttä tai ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme. Kaikki opinnot löytyvät täältä:

Avoimet opinnot Kuusamossa 2021-2022

Kysy lisää: Koulutussuunnittelija Hanne Palosaari, hanne.palosaari@kuusamo.fi, puh. 0400 175 657

Kuusamon kaupunki on jo pitkään tukenut kuusamolaisten opiskelua avoimessa yliopistossa, ja niin on myös tänä vuonna. Tuki on 25% opintojen opintomaksusta, ja sitä voi saada silloinkin kun ilmoittautuu esimerkiksi Oulun toimipaikan järjestämiin avoimen yliopiston etäopintoihin. Tuki ei tule automaattisesti ja sitä on rajallinen määrä, joten sitä tulee hakea ilmoittautumisen yhteydessä kesäyliopiston Kuusamon toimipaikasta osoitteesta kesayo@kuusamo.fi.

Syksyn ohjelmasta löytyy eri koulutusalojen mukaisia opintoja aina yksittäisistä opintojaksoista perus- ja aineopintokokonaisuuksiin. Opinnot ovat aina yliopistotasoisia, yliopistojen opintovaatimusten mukaisia opintoja. Pohjakoulutusta ei tarvita, vaan opinnot ovat kaikille avoimia.


Kielikurssit

Vuonna 2021 kielikurssit siirtyvät kansalaisopistolta kesäyliopiston järjestettäviksi, ja kursseille ilmoittaudutaan kesäyliopiston nettisivujen kautta. Kurssien toteutustapa ei muutu, kurssit järjestetään edelleen samalla aikataululla ja ilta-aikaan kuten kansalasiopistossakin.

Kaikki Kuusamossa järjestettävät kielikurssit löydät täältä.

 

 

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru