Jaa:

Kesayo_logo

 

 

 

Kuusamon kaupunki tukee kuusamolaisten opiskelua avoimessa yliopistossa

Kuusamolaisena saat 30% alennuksen opintomaksusta

Avoimet yliopistot tarjoavat opintoja monenlaisiin osaamistarpeisiin. Kursseja löytyy ammatilliseen täydennyskoulutukseen, osaamisen syventämiseen, tai ne voivat toimia myös reittinä uuteen tutkintoon. Tarjonnasta löytyy sekä yksittäisiä kursseja täsmäopiskeluun että pidempiä opintokokonaisuuksia tutkintoa tavoitteleville.

Kuusamossa on tulevana lukuvuonna tarjolla runsaasti avoimen yliopiston opintoja. Suurin osa opinnoista suoritetaan etänä, mikä tuo lisää opiskelumahdollisuuksia. Myös monia väyläopintoja voi nyt suorittaa etänä myös Kuusamossa, mikä avaa uusia reittejä tutkinto-opintoihin.

Kuusamon kaupunki tukee kuusamolaisten opiskelua avoimessa yliopistossa. Kun ilmoittautudut opintoihin, hae samalla tukea opintomaksuun, saat opintomaksusta 30% alennuksen. Tukea haetaan sähköpostitse osoitteesta kesayo@kuusamo.fi, ja 30% tuki myönnetään kaikille hakijoille jotka ovat kirjoilla Kuusamossa.

Opetus on kaikille avointa ikään ja pohjakoulutukseen katsomatta. Opinnot soveltuvat myös työssäkäyville, sillä ne toteutetaan pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Osa opinnoista suoritetaan kokonaan verkossa oman aikataulun mukaisesti. Opinnot ovat aina yliopistotasoisia, yliopistojen opintovaatimusten mukaisia opintoja. Opintokokonaisuudet hyväksytään suoritukseksi sellaisenaan yliopistossa.

Tutustu opintotarjontaan osoitteessa https://www.ppkyo.fi/fi/opinnot-lukuvuonna-2022-2023/

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston koulutussuunnittelijoihin.

Kesäyliopiston koulutussuunnittelijalta saat tarvittaessa henkilökohtaista opintoneuvontaa, ota rohkeasti yhteyttä tai ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme.

Kysy lisää: Koulutussuunnittelija Hanne Palosaari, hanne.palosaari@kuusamo.fi, puh. 0400 175 657

Kielikurssit

Vuonna 2021 kielikurssit siirtyivät kansalaisopistolta kesäyliopiston järjestettäviksi. Kursseille ilmoittaudutaan kesäyliopiston nettisivujen kautta. Kurssien toteutustapa ei ple muuttunut, kurssit järjestetään edelleen samalla aikataululla ja ilta-aikaan kuten kansalasiopistossakin.

Kaikki Kuusamossa järjestettävät kielikurssit löydät täältä.

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kuusamon toimipaikka on toiminut vuodesta 1974. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

 

 

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru