Jaa:

Kuusamo-opisto lyhyesti

Kuusamo-opisto on vapaan sivistystyön keskus kaikenikäisille. Sen ovet ovat avoinna pohjakoulutuksesta riippumatta sekä paikallisille että Kuusamon ulkopuolelta saapuville opiskelijoille. Opistossa toimii kolme vapaan sivistystyön oppilaitosta. Kansanopistossa voit opiskella joko lukuvuoden kestävillä linjoilla tai pääosin kahdesta kuuteen päivään kestävillä lyhytkursseilla. Opetus painottuu valokuvaukseen, kuvataiteisiin ja kädentaitoihin sekä paikalliseen luontoon ja kulttuuriin. Kansalaisopisto järjestää paikallisen väestön sivistys- ja harrastustarpeista lähtevää koulutusta laajasti eri oppiaineissa. Kesäyliopiston toiminta keskittyy avoimeen korkeakouluopetukseen, ammatilliseen täydennyskoulutukseen ja valmentavaan koulutukseen sekä harrastustavoitteisten kurssien järjestämiseen.

Kuusamo-opiston tilat sijaitsevat omalla viihtyisällä kampuksella keskustassa lähellä kaupunkipalveluja. Ympärillä on Kuusamon tunnetusti kaunis luonto ja vetovoimaisen matkailukaupungin liikunta- ja luontoaktiviteettipalvelut.

Kuusamo-opiston kannatusyhdistys ry ylläpitää kansanopistoa ja kansalaisopistoa. Kesäyliopisto on toiminnallisesti osa Kuusamo-opistoa, mutta kuuluu hallinollisesti maakunnalliseen Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon.

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru