Jaa:

Opiston tilat

Kuusamo-opiston toimitilat sijaitsevat ns. entisen Kuusamon kansanopiston tiloissa, aivan Kuusamon keskussa omalla viihtyisällä ja vehreällä tontilla.

Opistolassa sijaitsevat Kuusamo-opiston kansanopiston ja kansalaisopiston sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston toimistot, useita luokkatiloja ja teatterisali. Toisessa kerroksessa on majoitustiloja opiskelijoiden sekä matkailijoiden käyttöön. Kolmannen kerroksen taidesalissa toimii Lasten ja nuorten kuvataidekoulu.

Puisessa, kaksikerroksisessa Majala-rakennuksessa on opiston kuulu oma keittiö ja ruokasali sekä Pikkusalina tunnettu kokous- ja koulutustila. Toisessa kerroksessa on lisäksi majoitustiloja.

Puisen Arvolan ensimmäisessä kerroksessa on iso koulutustila, jota käytetään esimerkisi taidegrafiikan kursseilla, mutta tila sopii myös käsityökursseihin ja erilaisiin koulutuksiin. Myös Arvolassa on lisäksi majoitustiloja.

Opistolan vieressä sijaitseva Veistola kätkee sisäänsä tilat puutyöpajan toiminnalle sekä erilaisille kuvataiteen ja käsityön lyhytkursseille.

Yhteystiedot

Kuusamo-opisto
Kitkantie 35
93600 Kuusamo
puh. 050 444 1157
opisto@kuusamo.fi
www.kuusamo-opisto.fi

 

 

uusi_kartta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru