Jaa:

Valokuvauskoulutus Kuusamo-opistossa

Kuusamo-opistolla on pitkät perinteet valokuvauksen opetuksessa. Opetusta annetaan niin koko lukuvuoden kestävällä opintolinjalla kuin lukuisilla lyhytkursseillakin.

Valokuvauslinjalla tavoitteena on tarjota opiskelijalle perustiedot ja -taidot valokuvauksen eri osa-alueista ja erikoistekniikoista. Opiskelu opintolinjalla sopii hyvin esim. töistä tai opiskeluista välivuotta pitävälle, valmentavaksi vuodeksi ennen jatko-opintoihin hakeutumista tai harrastajalle rautaisannokseksi omaa kiinnostuksen kohdettaan.

Ympäri vuoden järjestettävillä lyhytkursseilla asiantuntija-opettajat antavat opetusta niin digikuvauksen perusasioissa kuin erikoisaloissakin.

Kuusamo-opistolla on käytettävissä nykyaikaiset ammattitasoiset koulutustilat (iMac-luokka, hyvin varusteltu muotokuvausstudio ja pimiöt mv-työskentelyyn) sekä laitteet ja ohjelmistot (Adobe Master Collection ja Lightroom sekä panoraamaohjelmisto). Kuusamo-opiston toimitilat sijaitsevat rauhallisella paikalla Kuusamon keskustassa, kävelymatkan päässä kaupungin palveluista. Kurssit sisältävät asiantuntevan opetuksen lisäksi majoituksen ja ruokailut.

Valokuvauslinjan videokursseilla toteutetaan vuosittain videoita opiskelijoiden itse valitsemista aiheista. Kaikki vuosikurssin videot löydät täältä:

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru