Jaa:

Akvarellimaalausta Kuusamossa (2 op)

Tutustu akvarellimaalauksen tekniikoihin viiden päivän kurssilla

Aika ja paikka

15.-19.7.2024, Kuusamo opisto, Taidehalli

Kurssi alkaa maanantaina klo 9 ja päättyy perjantaina klo 12. Opetusta on yhteensä 32 tuntia.

Kohderyhmä

Kurssi on avoin niin vasta-alkajille kuin myös konkareille, tervetuloa mukaan kaikki kuvataiteen ystävät! Aiempaan kokemusta akvarellimaalauksesta ei tarvita.  Kurssi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille, kurssista saa halutessaan 2 opintopistettä sekä merkinnän Koski-tietokantaan.

Kouluttaja

TaM Minna Mukari

Sisältö

Koillismaa on oiva paikka syventää inspiraatiota oman taiteen tekemiseen, sen kauniin luonnon helmassa. Tällä kurssilla syvennytään monipuolisesti akvarellimaalauksen maailmaan.

Akvarellimaalauskurssi koostuu 32 h: n opetuksesta, jossa maalataan niin taidehallin tilassa kuin myös muualla Kuusamon seudun ulkoympäristöjä hyödyntäen. Yksi päivä vietetään matkaten johonkin luontokohteeseen maalausvälineet mukana.

Tavoitteet


Kurssi jälkeen opiskelija osaa soveltaa akvarellin eri tekniikoita, ja osaa tunnistaa erilaiset akvarellipaperit ja niiden merkityksen eri tekniikoissa. Opiskelija saa myös tuntumaa valojen ja varjojen hallitsemiseen havainnoinnin kautta. Kurssilla käydään läpi väriopin merkitystä maisemamaalauksen kautta, ja kokeilemalla opitaan impressionistisen tyylisuunnan ideaa. Käymme läpi myös muotokuvamaalauksen perusteita akvarellilla, ja työskentelemme ulkona valoa havainnoiden.

Kurssista on mahdollista saada suoritusmerkintä Koski-tietokantaan, eli suoritus tulee näkyviin Oma Opintopolku-sivustolle. Kurssista saa 2 opintopistettä. Kurssi arvostellaan asteikolla hyväksytty-hylätty. Arviointi on vapaaehtoinen, eli kurssin voi käydä hyvin myös ilman arviointia.

Huomioitavaa

Kurssilla maalataan osallistujien omilla välineillä, mutta opistolla on ostettavissa laadukkaita akvarellipapereita sekä maalarinteippiä. Värit tulee olla itsellä mukana. Omaa telinettä et tarvitse. Suosittelemme käyttämään omia siveltimiä, mutta niitä voi myös lainata tarvittaessa opistolta. Otathan yhteyttä mikäli tarvitset lisätietoja.

 

Hinta

1) 445 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja saunan kaksi kertaa

2) 320 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen

3) 290 €, sisältää opetuksen sekä lounaan

Lisämaksu 1 hh:sta 10 €/vrk. 1hh tarjolla rajoitetusti. Majoittuminen sunnuntaina sisältyy kurssimaksuun.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 12.5.2024 mennessä kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme vahvistuksen kurssin toteutumisesta sähköpostilla, ja pian sen jälkeen kurssikutsun ja laskun sähköpostilla (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu koulutukseen

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru