Julkaistu 11.10.2019

Cabaret musikaali

Teatterimatka Rovaniemen teatteriin 7.12.

”Oli kabaree ja oli seremoniamestari ja oli kaupunki nimeltä Berliini Saksa-nimisessä maassa – se oli maailman loppu ja minä tanssin Sally Bowlesin kanssa – ja me olimme molemmat unessa…”
Pimeään syttyy valomainos kirjain kirjaimelta. Siinä lukee Cabaret. Olemme kaupungissa nimeltä Berliini, vuosi on 1929. Emme tiedä, mitä Eurooppa saa pian kokea, millä tavalla juhlat loppuvat. Vielä ei ole aika. On uudenvuoden yö Kit Kat Klubilla ja kohtalo ajanut ihmiset yhteen. On se hetki ja villi kokoelma naisia, miehiä, musiikkia ja tanssia. Kaikki on mahdollista.
Amerikkalaisen kirjailijan, Cliff Bradshawn ja laulaja Sally Bowlesin katseet kohtaavat. Kaksikon välille kietoutuu syvä ja hauras rakkaustarina, samoin kuin heidän ympärilleen kertyy perheentapainen yhteisö erilaisia persoonia. On onnenonkija Ernst, majatalon emäntä Fräulein Schneider, hedelmäkauppias Herr Schultz ja Kit Kat -klubilaiset. Kaupungin ilmapiiri alkaa kuitenkin kiristyä ja sen myötä myös Klubin, Cliffin sekä Sallyn elämä muuttua ja usko tulevaisuuteen kääntyä.
Ennen sitä hyvä herrasväki, jättäkää huolenne ja käykää pöytään – me viihdytämme. Näin lupaa musikaalien mestariteos Cabaret. Willkommen, bienvenue, welcome!


KOILLISMAAN OPISTOJEN TEATTERIMATKA ROVANIEMELLE  7.12.
Hinta: 65 € / 61 € (eläkeläiset), 55 € työttömät ja opiskelijat.
Hinta sisältää bussimatkan ja lipun.
Reitti: Kuusamo Ervastin aukio klo 8.15, Taivalkosken Torppari klo 9.00 ja Posion Seo klo 10.00. Esitys alkaa klo 13.00, kesto 2,5 h.
Ilmoittautuminen 21.11. mennessä

Matka toteutuu, mikäli vähintään 30 ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen: https://www.opistopalvelut.fi/kuusamo/course.php?l=fi&t=4353

« Takaisin