Jaa:
Julkaistu 21.12.2022

Haku valokuvauslinjalle 2023-2024 käynnissä!

Hakuaika 1.12.2022-31.7.2023

Haluaisitko siirtyä valokuvausharrastuksessasi seuraavalle tasolle, oppia erikoistekniikoita, löytää oman tyylisi valokuvaajana tai edetä kohti valokuvaajan ammattia? Valokuvauslinjalla saat perustiedot ja -taidot valokuvauksen eri osa-alueista. Opetusohjelmaan kuuluu keskeisenä osana digitaalinen kuvaus ja kuvankäsittely sisältäen mm. luonto-, studio- ja muotokuvausta, videokuvausta sekä valokuvauksen erikoistekniikoita perinteistä mustavalkokuvausta ja -vedostamista unohtamatta. Lisäksi ohjelmaan sisältyy sosiaalisen median ja kuvajournalismin opetusta.

Valokuvauslinja soveltuu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille ja valokuvaajan ammatista haaveileville. Aikaisempaa kokemusta valokuvauksesta ei edellytetä, tärkeintä on motivaatio opintoihin ja halu kehittyä valokuvaajana. Opinnot toteutetaan lähiopintoina Kuusamo-opistolla.

Lähetä hakemuksesi nettisivujen hakulomakkeella 31.7.2023 mennessä. Noudatamme joustavan haun periaatetta, jonka mukaan hakemuksia käsitellään ja valintoja tehdään jo hakuaikana jotta opiskelija saa tiedon valinnasta ajoissa. Näin aikuisopintorahaa ja muuta tukea hakevat voivat ajoissa varmistaa opiskelijapaikan, ja sen myötä järjestellä opintojen rahoitus yms. asiat. Tiedon opiskelupaikasta saa viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi: https://www.kuusamo-opisto.fi/fi/valokuvauslinja24_25/

Tutustu nykyisen linjaporukan puuhiin Instagram-tilillä @pohjoisenpikselipimut

« Takaisin

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru