Jaa:
Julkaistu 13.10.2022

Luontokuvaajan ammatilliset taidot - haku käynnissä!

Hae viimeistään 30.11.2022

Luontokuvaajan ammatilliset taidot -koulutus on Kuusamo-opiston uusi vuoden kestävä (46 op) koulutus, joka toteutetaan monimuoto-opetuksena. Koulutuksessa perehdytään laajasti luontokuvauksen eri osa-alueisiin, lintukuvauksesta luovaan maisemakuvaukseen ja videokuvaukseen. Opinnot antavat hyvät valmiudet toimia ja kehittyä luontokuvauksen ammattilaisena. Oppimisympäristönä toimii Kuusamon ja Koillismaan ainutlaatuinen luonto.
Opiskelu koostuu 14 eri osiosta, joissa on lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua ja itsenäistä työskentelyä. Opetus on käytännönläheistä kuvaustehtävien suorittamista ja vuorovaikutusta opettajina toimivien eri osa-alueiden ammattilaisten kanssa.
Kohderyhmä: Soveltuu henkilölle, joka haluaa kehittyä luontovalokuvauksen  ammattilaiseksi. On suositeltavaa, että hakijalla on perustaidot digitaalisen  järjestelmäkameran käytöstä. Arvostamme, että hakija on motivoitunut opiskeluun ja sitoutunut suorittamaan kokonaisuuden. Aikaisempi kokemus luontovalokuvauksesta ja -harrastuksesta katsotaan eduksi.
Vastuuopettajana toimii ammattiluontokuvaaja Ari-Matti Nikula.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi:

 

« Takaisin

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru